Friday, 21 December 2012

JOM!!


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
May the peace, mercy, and blessings of Allah be with you

Assalamualaikum..hai semua..ketemu lagi...hahaha..entry sebelum nih dah potpet2 pasal kehidupan..kali nih nak berkongsi sesuatu pulak..bismillahirahmanirrahim...pada satu malam tuh,aku dengar radio..radio IKIM.fm..best tau dengar..tenang jek hati nih sambil tuh muhasabah diri..pastu ade seorang ustazah nih macam buat forum lah kan dlm radio..tak ingat lah nama ustazah tuh..tapi dia mmg selalu ade kat radio tu..dia pernah cakap..ramai sekarang ade buat blog,tapi mereka tak gunakan blog tuh dengan cara yang betul..

kita kalau buat blog niat utama kita mesti nak kongsi cerita kita kan..then,ustazah tuh cakap...selain kita kongsi cerita,apa kata kita berdakwah melalui blog nih..hurmm..aku pun mula terpikir pasal tuh dan bertanya kat diri sendiri,kenapa aku tak pernah fikir pasal nih ek?

jom!


lastly,aku pun decide..mungkin aku patut selitkan elemen2 keagamaan dalam blog aku nih..sama2 berkongsi maklumat,share2 pandangan dan macam2 lah..okay kan? hehe..walaupun amat jarang update blog,InshaAllah aku cuba untuk update something yang berguna untuk kita..mungkin entry selepas akan terselit lebih kearah keagamaan or ilmu-ilmu or info2 yang berguna..bestkan!! hikhik..wasalam

quotes untuk hari ini.. :)

*esok saya ada grading taekwondo (naik belt kuning),doakan saya berjaya..thanks! ^_^

4 comments:

D-SIM said...

jom jom jom!

Yana Yoona said...

jomm!! ^_^

Mont Fahmy said...

radin budak taekwndo :P

Yana Yoona said...

hahahaha..baru nak menceburi! ;)